Risk management - Takáč, Rudolf
Posudzovanie rizika projektu. Vymedzenie pojmu riziko. Riziková analýza a riadenie rizík. Pojem risk management. Základné vstupy pre stanovenie rizík. Nástroje k posudzovaniu rizík. Diagnostika rizika.