Zdaňovanie komunálneho sektoru - vybrané problémy - Burák, Emil
Daňová konkurencia - vonkajšia, vnútorná. Špecialisti na miestne dane. Exekučné problémy pri vymáhaní nezaplatených daní. Legislatívne nedostatky nového zákona o miestnych daniach. Kontrolná nedostatočnosť. Celospoločensky nedostatočný kredit správcov dane.