Vzťah poľnohospodárskych ekonómov k agrárnej politike v druhej polovici 20. storočia na Slovensku - Šúbertová, Elena
Spolupráca poľnohospodárskych ekonómov z dvoch spolupracujúcich katedier na VŠP v Nitre a EU v Bratislave. Vecná podoba účasti poľnohospodárstva na národohospodárskom raste. Ciele hospodárskej politiky v agrokomplexe a agrárna politika.