Odmeňovanie učiteľov - základné a stredné školy - Rosenbergerová, Alžbeta
Vymedzenie pojmu pedagogickí zamestnanci. Uzatvorenie pracovného pomeru. Stupeň vzdelania. Kvalifikačné predpoklady. Určenie platových náležitostí. Zaradenie do platovej triedy. Príklady. Zákony.