Multiplikačný efekt kooperácie a rozvoj vybranej formy podnikania v Českej republike a na Slovensku - Šúbertová, Elena
Postavenie družstiev a ich kooperácia v ČR a SR. Hlavné typy družstiev. Podiely spotrebných družstiev na trhu v ČR a SR. Prínos kooperácie. Praktický príklad koperácie spotrebných družstiev medzi SR, ČR a Maďarskom.