Eurouniálny prepravný trh a pozícia štátnej a verejnej správy - Bartl, Jaroslav
Legislatívne predpoklady prístupu na tuzemský a európsky prepravný trh. Ekonomické a sociálne podmienky prístupu na prepravný trh. Predpoklady - rovnosť prístupu, rovnocenné zdanenie. Opatrenia v normatívnej oblasti. Trendy vývoja európskeho prepravného systému.