Enterprise risk management a ekonomický kapitál v pojišťovnách a finančních konglomerátech - Řezníček, Ladislav
Vznik finančných konglomerátov. Využívanie kvalitatívne iných nástrojov z dôvodu komplexnosti rizík. Charakteristika ERM (enterprise risk management). Dôvody pre zavedenie ERM. Analýza procesu ERM. Koncept ekonomického kapitálu.