Vývoj konkurenční schopnosti výrobků zpracovatelského průmyslu před vstupem ČR do EU (1997 - 2003) - Gejdoš, Vlastimil
Charakteristika vývoja konkurencieschopnosti odvetví spracovateľského priemyslu. Charakteristika vývoja konkurencieschopnosti segmentov spracovateľského priemyslu - 4 segmenty. Vývoj konkurencieschopnosti najúspešnejších odborov spracovateľského priemyslu. Skupina 1 - odbory so stále pozitívnym, ale relatívne spomaľujúcim trendom. Skupina 2 - odbory so stále pozitívnym trendom, ale s relatívne negatívnou zmenou. Skupina 3 - odbory so stále pozitívnym trendom a s relatívne pozitívnou zmenou. Skupina 4 - odbory so stále pozitívnym, relatívne stále sa zrýchlujúcim trendom.