Ke směrnici 2005/29/ES o nekalých obchodních praktikách - Čechová, Jana
Cieľ zavedenia smernice. Spotrebiteľ a jeho ochrana. Klamlivá reklama. Klamlivé označenie produktov a služieb. Vyvolanie nebezpečia zámeny Parazitovanie na povesti. Podplácanie. Porovnávacia reklama. Problémy definícií. Právne prostriedky ochrany proti nekalej súťaži. Zákaz klamania spotrebiteľa. Dozor nad ochranou spotrebiteľa. Základný obsah smernice. Klamlivé jednanie. Klamlivé a agresívne obchodné praktiky.