Public relations jako ovlivňování mínění - Ftorek, Jozef
Public relations (PR) ako súbor aktivít, ktoré ovplyvňujú verejnú mienku. Masmédiá ako nástroj súčasného PR na prenos informácií. Aktívne PR a reaktívne PR. Práca komerčných PR agentúr.