Ubudou billboardy u dálnic? - Jarolímková, Monika
Billboardy pri diaľniciach ako stabilné a účinné reklamné médium. Výhoda billboardu oproti reklame v meste. Snaha záujmových skupín reklamu pri diaľniciach zakázať. Umiestňovanie billboardov regulované bezpečnostnými pravidlami.