Programy pre verných zákazníkov a pravidlá uznávania dotácií v účtových závierkach podľa IFRS - Mokošová, Daša, 1979-
Informácia o pripravovanej interpretácii, ktorej úlohou je riešiť kritériá uznania výnosov pri vernostných programoch, ktoré predávajúci často poskytujú svojim zákazníkom. Ilustrácia riešení, ktoré sa v súčasnej dobe vyskytujú v súvislosti s danou problematikou. Nový štandard US GAAP, ktorý je určený na usmerňovanie v oblasti oceňovania vo fair value. Praktické príklady.