Neformálny rizikový investičný kapitál - Bobáková, Viktória
Zdroje financovania MSP v zmysle príslušnej etapy rozvoja. Charakteristika finančného nástroja obchodní anjeli (business angels). Možnosti rozvoja neformálneho rizikového investičného kapitálu v SR.