Bariéry sú výzvou pre každého - Čupíková, Zdena
Správa o realizácii Národného programu rozvoja životných podmienok občanov so zdravotným postihnutím vo všetkých oblastiach života schválená vládou SR v novembri 2006 - stručný výber. Prístup k informáciám. Úprava budov. Nejednotné zľavy. Vzdelávanie. Šance na trhu práce.