Zahraničné investície - Jesný, Martin
Z obsahu: Ako lákať investorov. Úloha štátu a samosprávy. Úspech investície má v rukách samospráva. Nákladné vykopávanie otvorených dverí. Ako sa (ne)komunikuje. Slovenskej republike chýba štátny marketing. Investičná príťažlivosť sa nedá kúpiť stimulmi. Investori prichádzajú na Slovensko najmä do priemyslu a najmä do Bratislavského kraja.