Veřejne-soukromá partnerství - šance nebo hrozba? - Hyánek, Vladimír
Charakteristika ekonomiky v Českej republike. Negatívne trendy vývoja verejných rozpočtov. Možnosti získania dodatočných príjmov formou PPP ako verejne-súkromného partnerstva. Klasifikácia PPP, jeho prínosy a riziká. Aplikácie PPP v Českej republike. Dopady nesystémovej aplikácie PPP.