Historie a současnost průmyslové výroby na Moravě-regionální aspekt ekologického ohrožení krajiny. - Kunc, Josef
História priemyslu na Morave. Priemyslová výroba na Morave v 20. storočí. Transformácia priemyslovej výroby - 20. roky a súčasnosť. Ekologické ohrozenie krajiny priemyslovou výrobou.