Lean logistika - kde začať? - Burieta, Ján
Optimalizácia logistických procesov. Ako dosiahnuť optimálne logistické procesy. Analýza dodávky materiálu. Príjem materiálu a zaskladnenie. Distribúcia materiálu do výroby a výroba. Sklady a organizácia skladov. Expedícia hotových výrobkov. Správa prázdnych obalov. Analýza práce vozíčkarov.