Outsourcing - móda alebo nutnosť... - Vaculík, Juraj
Zefektívnenie vnútropodnikových procesov prostredníctvom outsourcingu. Všeobecná charakteristika outsourcingu. Outsourcing informačných systémov. Konkurenčné, vecné, finančné a organizačné dôvody pre outsourcing.