Vývoj občianskeho procesného práva po roku 1991 a po vstupe Slovenska do Európskej únie (Inauguračná prednáška) - Mazák, Ján
Vnútroštátny vývoj občianskeho procesu a občianskeho procesného práva. Európsky civilný proces a občianske procesné právo. Niektoré pedagogické aspekty.