Zmluva o Ústave pre Európu - symbol zjednocujúcej sa Európy? - Tokár, Adrián
Zmluva zakladajúca Ústavu pre Európu ako najdôležitejší dokument európskej integrácie. Hlavné funkcie zmluvy. Kodifikácia. Reforma. Symbolická hodnota.