Ako podnikať
Z obsahu: Spotrebiteľské trendy. Menej kariéry, viac pokoja. Nevhodná improvizácia nosí blamáž. Keď sú tvorivosť a inovácie samoúčelné. Efektívny predajca - predávať po kolegovi. Poradenstvo.