Velké dopravní a logistické projekty současnosti - Kladiva, Jiří
Veľké zahraničné dopravné a logistické projekty s celokontinentálnym až svetovým významom: Juhoamerická diaľnica Interoceanica. Infraštruktúrne projekty Číny a Indie. Ferrmed - prepojenie najdôležitejších európskych prístavov. Rozšírenie Panamského prieplavu. Francúzske vodné spojenie Seina - Nord Europe. Saragossa: Plazza - najväčší logistický park sveta. Terminál UPS v Kentucky. Intermodálny terminál vo viedenskom prístave. Ďalšie projekty.