Lízing - Dobšovič, Dušan
Charakteristika a právna úprava lízingu. Operatívny lízing v jednoduchom a podvojnom účtovníctve. Finančný lízing z pohľadu účtovníctva, dane z príjmov a dane z pridanej hodnoty. Iustračné príklady.