Cash flow statement-prehľad peňažných tokov - Sklenka, Miloš
Základné pojmy v problematike peňažných tokov. Charakteristika prehľadu peňažných tokov. Peňažné toky z prevádzkovej činnosti a investičnej činnosti. Prehľad metód vykazovania peňažných tokov v jednotlivých činnostiach.