Úplné znenie zákona o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady
Znenie zákona č. 582/2004 Z. z. v znení zákona č. 733/2004 Z. z., zákona č. 747/2004 Z. z., zákona č. 171/2005 Z. z. zákona č. 517/2005 Z. z. a zákona č. 120/2006 Z. z.