Determinanty a miery marketingovej úspešnosti podnikov - Lesáková, Dagmar, 1949-
Skúmanie rôznych indikátorov marketingového výkonu. Porovnanie indikátorov finančných a nefinančných, jednokriteriálnych a viackriteriálnych, indikátorov sústredených na celkovú stratégiu a na špecifické aktivity, indikátorov zameraných na efektívnosť a hospodárnosť. Používanie jedného indikátora na hodnotenie marketingovej úspešnosti resp. marketingového výkonu nepostačuje.