Vedenie účtovníctva v zahraničnej organizačnej zložke zriadenej na území SR - Hudecová, Ivana
Základná právna norma upravujúca účtovníctvo v SR. Zahraničné osoby podnikajúce v SR. Požiadavky na vedenie účtovníctva podľa Obchodného zákonníka. Organizačná zložka podniku.