Novela Exekučného poriadku - Horváth, Edmund
Ciele novelizácie Exekučného poriadku. Exekúcia na vymoženie pohľadávky výživného. Dvojstranné zmluvy o právnej pomoci. Predaj spoluvlastníckeho podielu. Exekúcia zdravotníckych zariadení. Ďalšie zmeny zavedené novelou Exekučného poriadku.