Zmeny v zdaňovaní príjmov fyzických osôb po dvanástej novele zákona o dani z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
Zákon č. 688/2006 Z. z ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 595/2003 Z. z o dani z príjmov v znení n. p. schválený Národnou radou SR dňa 6.12.2006. Nezdaniteľná časť základu dane, životné poistenie, zatriedenie príjmov a preplatku poistného, zdaňovanie výnosov plynúcich z podielových listov, odpis pohľadávok, výdavky na stravovanie, vstupná cena dlhodobého majetku, rezervy v jednoduchom účtovníctve, daňové priznanie, daň na osobitné účely.