Zákon č. 431/2002 Z. z. z 18. júna 2002 o účtovníctve...
Zákon č. 431/2002 Z. z. z 18. júna 2002 o účtovníctve v znení zákona č. 562/2003 Z. z., zákona č. 561/2004 Z. z., zákona č. 518/2005 Z. z. a zákona č. 688/2006 Z. z. Príloha k zákonu č. 431/2002 Z. z. v znení neskorších predpisov. Za zákonom nasleduje dôvodová správa k článku III zákona č. 688/2006 Z. z. zo 6. decembra 2006, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve.