Opatrenie z 31. marca 2003 č. 4455/2003-92 ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní,...
Opatrenie z 31. marca 2003 č. 4455/2003-92 ktorým sa ustanovujú podrobnosti o usporiadaní, označovaní a obsahovom vymedzení položiek individuálnej účtovnej závierky a rozsahu údajov určených z individuálnej účtovnej závierky na zverejnenie pre podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva v znení opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky z 1. decembra 2003 č. 25 167/2003-92, opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky z 24. novembra 2004 č. MF/10069/2004-74, opatrenia z 14.decembra 2005 č. MF/26670/2005-74 a opatrenia z 12. decembra 2006 č. MF/25812/2006-74. Príloha.