Efektívnejšia je zámena - Lesay, Juraj
Globus - jedna z popredných maloobchodných sietí v Česku, ktorá predajné výsledky a vysoký obrat dosahuje vďaka prepracovanému category managementu. Riadenie kategórií sa opiera o 5 základných princípov: značky v pozícii samostatných obchodných jednotiek, category management prístup ku značkám, strategické plánovanie značiek, operatívne programy a taktiky, spätná kontrola. ABC segmentácie.