Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky z 11. novembra 2003 č. 21378/2003-92,...
Opatrenie Ministerstva financií Slovenskej republiky z 11. novembra 2003 č. 21378/2003-92, ktorým sa ustanovuje postup účtovania pri prechode zo sústavy jednoduchého účtovníctva do sústavy podvojného účtovníctva a postup účtovania pri prechode zo sústavy podvojného účtovníctva do sústavy jednoduchého účtovníctva pre podnikateľov a účtovné jednotky, ktoré vykonávajú inú samostatnú zárobkovú činnosť, ak preukazujú svoje výdavky vynaložené na dosiahnutie, zabezpečenie a udržanie príjmov na účely zistenia základu dane z príjmov (oznámenie č. 468/2003 Z. z.), v znení oznámenia MF SR 121/2003 Z. z. o oprave textu a v znení opatrenia z 12. decembra 2006 č. MF/25814/2006/74.