Konkurenčné aspekty podnikov v kultúre - Tajtáková, Mária
Trh kultúry. Ponuka - fragmentárna štruktúra, jedinečnosť produktov, nenahraditeľnosť ľudskej práce v produkčnom procese, riziko trhového neúspechu. Dopyt - latentný charakter dopytu, kumulatívna logika spotreby, vplyv neformálnej komunikácie, vplyv autorstva produktu, konkrétny dopyt v podobe objednávky. Vzťah medzi ponukou a dopytom. Úrovne konkurentov v kultúre.