Futbal vnímame pozitívne - Vavrovič, Marián
Banky a poisťovne, ktoré majú najväčší potenciál pre vstup do slovenského futbalu formou sponzoringu. Znalosť sponzorov najvyššej futbalovej ligy. Vnímanie spoločností, ktoré sponzorujú slovenský futbal. Sponzoringová zmluva je len začiatok.