SZČO a odvody do fondov od 1. januára 2007 (zdravotné a sociálne poistenie) - Bubeníková, Irena
Všeobecne o ochrane zdravia , pojem zdravie, princípy a systémy financovania zdravotného poistenia. Zmeny účinné od 1.1.2005. Osobný rozsah verejného zdravotného poistenia (§3). Vznik, zánik a prihlasovanie verejného zdravotného poistenia. Sadzby poistného, vymeriavací základ, rozhodujúce obdobie, preddavok na poistné.