Spokojnosť je produkt optiky spotrebiteľa - Mikušková, Eva
Úlohou procesu optimalizácie spokojnosti zákazníkov je udržanie zákazníkov. Z výskumného hľadiska je to zložitejšia štruktúrovaná úloha. Schéma možných vplyvov na spokojnosť/nespokojnosť zákazníkov. Celkový stav spokojnosti a lojality zákazníkov vybraných reťazcov. Štruktúra zákazníkov z hľadiska ich prínosu. Porovnanie štruktúry zákazníkov hypermarketov.