Samozamestnávanie a jeho podpora v krajinách Európskej únie - Slovensko v medzinárodnom porovnaní - Juríčková, Vilma
Charakteristika pojmov, faktorov samozamestnávania a východísk na porovnanie. Programy podpory samozamestnávania. Medzinárodné porovnanie samozamestnávania a podnikateľskej aktivity. Kvalitatívne aspekty podpory samozamestnávateľov a ich nových firiem.