Nezamestnanosť - pretrvávajúca výzva súčasného sociálno - ekonomického rozvoja - Šarmír, Eduard
Charakteristika kategórie plnej zamestnanosti. Dva základné prístupy riešenia nezamestnanosti a ich účinky na vývoj nezamestnanosti a celkovú sociálnu situáciu v USA a v EU. Model flex-security.