Company crisis as opportunity - Zuzák, Roman
Výsledky výskumu, ktorého cieľom bolo potvrdenie alebo odmietnutie hypotézy, že kríza je pre podnik príležitosťou. Identifikácia faktorov pôsobiacich na úspešnosť vyvedenia podniku z krízy a zaujatie vyššej konkurenčnej pozície, než aká bola pred krízou.