Fiškálna decentralizácia a jej vplyv na vybrané makroekonomické indikátory - Kozovský, Dušan
Charakteristika fiškálnej decentralizácie a jej základné piliere. Systémy transferov medzi jednotlivými vládnymi úrovňami. Vplyv fiškálnej decentralizácie na rozpočtovú rovnováhu, makroekonomickú stabilitu, ekonomický rast vo vyspelých a v rozvojových ekonomikách.