Ako podnikať
Z obsahu: Reklama. Ako dostať reklamu na mobil. Reklama cez mobilné telefóny nemá takú zlú povesť ako e-mailová. Hodnota značiek. Lehota na zverejnenie listín na webe. Ako predĺžiť rodičovskú dovolenku. Efektívny predajca - ťažké rozhodovanie. Poradenstvo.