Princípy právneho štátu a boj proti terorizmu - Hodás, Milan
Boj s terorizmom a dodržiavanie ľudských práv. Zmrazovanie finančných prostriedkov - Judikatúra ES. Boj proti terorizmu. Princípy právneho štátu v medzinárodnom spoločenstve.