Finančná kondícia slovenských podnikov v rokoch 2001-2005 - Zalai, Karol
Problematika vývoja finančnej situácie slovenských podnikov od roku 1993 až 2001 a 2005. Početnosť a štruktúra podnikov. Vývoj ziskovosti, resp. stratovosti podnikov. Prehľad vybraných pomerových ukazovateľov. Úroveň a vývoj likvidity. Úroveň a vývoj výkonnosti. Porovnanie výsledkov slovenských a českých podnikov.