Právo medzinárodných ekonomických vzťahov - Jurík, Roman
Medzinárodné ekonomické právo ako súčasť medzinárodného verejného práva. Štyri oblasti, ktoré medzinárodné ekonomické právo upravuje. Vzťah medzi vnútroštátnym a medzinárodným právom. Medzinárodné právo súkromné a medzinárodné právo obchodné. Situácia v Slovenskej republike vo vzťahu k medzinárodnému ekonomickému právu.