Netizen and internet governance - Song, Sunghee
Netizen = internet + občan (sieťoobčan). Netizens hrajú významnú úlohu v spolupráci s vládou, medzinárodnými organizáciami, podnikovým sektorom a spoločenstvom. Možnosti vytvorenia, pre netizens, verejnej participácie na internetovej správe, kontrole, čo je vedľajším účinkom internetového vládnutia.