Európska dimenzia riešenia problematiky rómskej minority - Koganová, Viera
Zásady a prioritné úlohy politiky Rady Európy vo vzťahu k Rómom. Všeobecné podmienky na zlepšenie postavenia Rómov podľa Parlamentného zhromaždenia Rady Európy. Aspekty rómskej chudoby. Situácia Rómov v Rumunsku, Bulharsku a Maďarsku. Vyhlásenie Dekády inklúzie Rómov. Ciele tohto programu.