Daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby za rok 2006 - Oravcová, Martina
Posledná novela zákona o dani z príjmov účinná od 29.12.2006. Podanie daňového priznania. Kto má povinnosť podať daňové priznanie. Kto nemá povinnosť podať daňové priznanie. Príjmy, ktoré sa v daňovom priznaní neuvádzajú. Zmeny vo výdavkoch. Odpočet straty. Nezdaniteľné časti základu dane. Daňový bonus. Zdanenie príjmov zo zahraničia. Platenie dane. Praktické príklady a vzory tlačív.