Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti za rok 2006 - Oravcová, Martina
Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov zo závislej činnosti je jeden zo spôsobov splnenia si daňovej povinnosti z príjmov zo závislej činnosti. Za akých podmienok a akým spôsobom možno vykonať ročné zúčtovanie. Zdanenie príjmov zo závislej činnosti, ktorých výška nepresiahla za kalendárny mesiac 5000,- Sk. Ročné zúčtovanie poistného na zdravotné poistenie. Kto môže požiadať o vykonanie ročného zúčtovania. Povinnosti zamestnanca v súvislosti s ročným zúčtovaním. Vykonanie ročného zúčtovania. Vysporiadanie rozdielov z ročného zúčtovania. Príklady z praxe a vzory tlačív.